Силвия Георгиева

СЕРТИФИЦИРАН HIIT И TABATA ИНСТРУКТОР

Казвам се Силвия Георгиева и съм майка на две прекрасни деца на 5 и 7 години.

Финтнесът е част от моя живот и моето ежедневие. Заниманията ми бяха контролирани от мен, но бяха без прекъсване до деветия месец от бременността ми. Така след раждането успях за кратко време да възстановя напълно фигурата си от преди.

Спортните ми занимания в никакъв случай не се отнасят до повтарящи се и моногобройни тренировки. Занимавам се и с високо интензивни тренировки – HIIT, участвам в маратони, занимавам се и с таекуондо. Също така съм сертифициран инструктор по HIIT и TABATA. През последните 10 години заедно с активната спортна дейност и тренировките, съвсем естествено интересите ми се разпростряха и върху различните гледни точки на експерти и нутриционисти и погледа им върху редовните тренировки.

В резултат на това промених значително начина си на хранене и методите на трениране. Въпреки, че съм работеща жена успявам да пренаредя дневните си графици и да бъда успяваща съпруга, майка и трениращ човек. Постигнатите резултати ме мотивират да продължавам да се реализирам и да търся нови предизвикателства.

Убедена съм, че фитнес постиженията могат да бъдат мотивация за много хора, които считат, че спортната визия е мираж. Просто трябва да се започне – от днес!
Другото се получава!

сертифициран инструктор по HIIT
сертифициран инструктор по TABATA

ЦЕЛИ

За какво ме търсят най-често

%

Изготвяне на тренировъчни програми

%

Изготвяне на хранителни режими

УСЛУГИ

Какви индивидуални тренировки предлагам

Индивидуални тренировки по TABATA и HIIT в град Стара Загора

15.00 лв.160.00 лв.

Услуги с участието на Силвия Георгиева

Направи запитване към Силвия Георгиева

13 + 12 =

error: Content is protected !!