Каква е тайната на успеха

“ Разликата между това, което си и това, което искаш да бъдеш е в това, което правиш! „

СТЪПКА 1

Aктивни тренировки с правилно изпълнение на упражненията.

СТЪПКА 2

Спазване на балансиран хранителен режим, без строги ограничения.

СТЪПКА 3

Приемане на качествени хранителни добавки.

РЕЗУЛТАТИ

Постигнати резултати от клиенти на FIT LIFE

Резултата на Ралица

Ралица

С Ралица започнахме работа след като тя ни потърси за л карнитин като добавка. След консултация, обсъдихме с нея, че за постигне на целта, трябва да приложим индивидуален хранителен режим. И така след 6 месеца и свалени 35 кг,  резултати са налице.
Резултата на Стилиян

Стилиян

Резултата на Стилян постигнахме като изготвихме хранителен режим, който да следва с фитнес програма и суплементация. Започнахме с тегло от 120кг и за 7 месеца свали 40кг от тях и така достигнахме желаното тегло от 80кг. 

Резултата на Ервин

Ервин

Това е резултата на Ервин, той ни потърси за помощ и му съдействахме с изготвяне на хранителен и тренировъчен режим, както и го посъветвахме какви хранителни добавки да приема като допълнение. Режима и фитнес програмата бяха изготвени за покачване на мускулна маса и постигна резултата след два месеца.

Резултата на Светломира

Светломира

Светломира беше наш клиент за хранителни добавки – протеин и Л карнитин, но след консултация реши да се обърне към нас за услуга индивидуален хранителен режим. След края на периода от един месец тя беше 5 килограма на долу и със съвсем нова визия и начин на живот. Когато човек се отнася сериозно нещата се получават гарантирано!

Резултатите на Волтан

Волен

Волен е един от първите клиенти, който взимаше само хранителни добавки. С него направихме промяната за 6 месеца с тренировъчна програма и хранителен режим. Когато имаш желание и постоянство нещата се получават.

Хранителен режим - резултати

Цветомир

През пролетта на 2021г започнахме с тегло от 154кг и до началото на 2023г. достигаме тегло от 85кг. За постигане на целите сме приложили хранителен режим и суплементация, като допълнение тренираше по негова програма. 

Резултата на Марио

Марио

Това е резултата на Марио, преди и след  нашата намеса във фитнес програмата и с леката намеса в хранителния режим, получихме страхотен резултат от +8кг. Подобрихме визията в рамките на срок от 8 седмици.

Резултата на Виктор

Виктор

За период от 2 год. и 3 месеца, Виктор постигна + 15 килограма. Единствено с помощта на храна и тежки тренировки в зала и лостове. Поради здравословен проблем не може да приема каквито и да е хранителни добавки.

Резултата на Кристофър

Кристофър

Това е резултата на Кристофър постигнат само за 30 дни – 7кг. с нашата намеса във фитнес програмата. Като сме направили програмата Бутащи Дърпащи и добавки. Приложили сме подробности по изпълнението на самите упражнения.

Резултата на Крум

Крум

Това е резултата на Крум след изготвен хранителен режим и фитнес програма, които да следва. След няколко месеца резултата не е закъснял.

Резултата на Петър

Петър

Това е резултата на Петър. Kато за постигане на неговите цели сме приложили комбинация от малък калориен дефицит, добре подбрани макрoнутриенти, промяна в тренировките и разбира се суплементация.

Резултата на Валко

Валко

Резултата на Валко постигнахме като леко увеличихме калориите, като внимателно подбрахме макронутриенти, променихме тренировъчния сплит и корекция в суплементация. Към всичко това добавяме търпението и упорития труд и резултатите са на лице.

Резултати от хранителен режим - Владимир

Василиян

Василиян се обърна към нас за тренировъчен режим и заедно постигнахме разликата от 87кг на 91кг. Освен, че той качи за 6 месеца 4кг., той свали определен процент подкожни мазнини и стана невероятна рекомпозиция. Когато имаш желание и воля годините не са от значение.

Резултати - Василиян

Владимир

С Владимир работихме много усилено като му изготвихме индивидуален хранителен и тренировъчен режим. Той беше много упорит и постигна своите цели за 6 месеца. И не на последно място, той промени своят начин на живот към по-добро здраве и визия.

Резултата на Нерон от хранителния режим

Нерон

Нерон ни потърси, за да изготвим хранителен режим, който да следва, за да подобри резултатите си в залата и начина си на живот. Резултатите на снимката са само след 2 месеца прилагане на режима.